Споровете в парламента за войната в Украйна продължават: Проектът е прибързан,

...
Споровете в парламента за войната в Украйна продължават: Проектът е прибързан,
Коментари Харесай

След вчерашното против: Партията на Янев вече е за военната помощ за Украйна

Споровете в Народното събрание за войната в Украйна не престават: 

„ Проектът е припрян, неопитен и чисто политически стимулиран. Има декларация на Народно събрание за наказание на съветската експанзия.
Днес се ражда една коалиция на войната, което ще докара до тежко разделяне “, сподели Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия. „ Евроатлантическата пасмина се пробва да вкара България във война. Повечето страни не дават оръжие. Това е под външен диктат, а болшинството българи са срещу “, съобщи Ангел Георгиев от „ Възраждане “, предава БТВ.

„ Тук е заплашен украинският народ. Заплашен е от изтребване. Това е непровокирана експанзия. България би трябвало да се върне от правилната страна на историята “, сподели Георг Георгиев от ГЕРБ. На противоположния полюс в залата са Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ с мотив, че даването на военна помощ на процедура ни въвлича директно във войната.

„ Цинизъм е да дадеш остаряло оръжие и да казваш, че оголваме нашите въоръжени сили. Предоставяйки помощ сме дружно с нашите партньори “, съобщи Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “. Дебатът по тематиката продължава и в този час.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР